|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Piatok 22.11.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Cecília
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
Zákazníci počas Vianoc vyhľadávajú kvalitnejšie suroviny
Ani vianočné stolovanie sa nevyhýba zmenám. Tento rok sa preto Tesco viac zameriava na ešte vyššiu kvalitu tradičných delikates a ešte širšiu ponuku exotickejších špecialít. Na vianočnú tabuľu ...
Zdieľať
BRATISLAVA 26. novembra (WBN/PR) - Ani vianočné stolovanie sa nevyhýba zmenám. Tento rok sa preto Tesco viac zameriava na ešte vyššiu kvalitu tradičných delikates a ešte širšiu ponuku exotickejších špecialít. Na vianočnú tabuľu tak putujú nielen novinky v segmente rýb, pečiva či sladkostí, no i tradičné pochutiny so zlepšenými receptúrami.
Kapor a Aljašská treska
"Zákazníci pozornejšie čítajú etikety a sledujú receptúru výrobku. Ak si prečítajú, že napríklad údené plece rolované má 85-percentný podiel mäsa, je to pádny argument kúpiť," vysvetľuje Peter Piešťanský, manažér spoločnosti Tesco Stores SR zodpovedný za oddelenie mäsa a rýb. Vďaka tomuto trendu sa i na Vianoce do pozornosti zákazníkov dostávajú i privátne značky Tesco.
V segmente rýb síce stále kraľuje kapor, napriek tomu zákazníci s chuťou siahajú i po exotickejšej ponuke. Do popredia sa tak dostávajú po lososovi i krevety, kalamáre či dokonca baby chobotnice. Podľa minuloročných skúseností sa výraznému záujmu bude tešiť i Aljašská treska. "Kapor síce stále dominuje štedrovečernej tabuli. No tendencia dopriať si niečo mimoriadne i počas tradičných sviatkov, je v segmente rýb viac ako badateľná," uzatvára Peter Piešťanský.
Vianočky a pomodoro chlieb
Kombinácia tradícií a chuť experimentovať podtrháva i ponuka pečiva. Vedľa klasického vianočného pečiva ako sú vianočky, mazance, vianočné oplátky, štóly, opekance, trubičky či Zemplínske koláče, sa presadzujú i novinky. "Tento rok sme uviedli strihané záviny, ktoré sme v spolupráci so slovenským dodávateľom vyvinuli na Slovensku a prispôsobili na naše tradičné príchute - mak, orech a kakao," pridáva sa Martin Furdík, manažér spoločnosti Tesco Stores SR zodpovedný za oddelenie pečiva.
Medzi novinky Tesco zaradilo i chlieb pomodoro – so sušenými paradajkami, či špaldový chlieb. Za pozornosť stojí i rozšírenie ponuky čajového pečiva, na ktorom sa podpísala i chránená dielňa, alebo ručne maľované perníkové domčeky či snehuliak od Medex-u.
Pri pochutinách si zákazníci môžu dopriať i exotickejšie delikatesy z radu výrobkov Tesco Finest. Privátna značka tovarov najvyššej kvality sa nedávno rozšírila o vyše 70 noviniek z celého sveta. Zákazníci si tak môžu Vianoce ozvláštniť kvalitnými Finest vínami, čokoládami či pravými kolumbijskými kávami.
Potreby na pečenie
Napriek ponuke špecialít a chuti experimentovať, mnoho rodín plánuje i tento rok piecť, pripravovať tradičný zemiakový šalát alebo kapustnici. Preto sa práve na Vianoce teší obzvlášť vysokej popularite rad výrobkov Tesco: Poctivá receptúra - Pravá chuť.
Rad zastrešuje tradičné špeciality vyrábané výhradne slovenskými producentmi, ako sú údené mäsá. Zároveň po značke siahajú aj zákazníci, ktorí si pripravujú klasické vianočné pochutiny, do ktorých chcú použiť najlepšie ingrediencie ako sú slovenské maslo, vajcia, majonéza či kvasená kapusta.
Kapor a Aljašská treska
"Zákazníci pozornejšie čítajú etikety a sledujú receptúru výrobku. Ak si prečítajú, že napríklad údené plece rolované má 85-percentný podiel mäsa, je to pádny argument kúpiť," vysvetľuje Peter Piešťanský, manažér spoločnosti Tesco Stores SR zodpovedný za oddelenie mäsa a rýb. Vďaka tomuto trendu sa i na Vianoce do pozornosti zákazníkov dostávajú i privátne značky Tesco.
V segmente rýb síce stále kraľuje kapor, napriek tomu zákazníci s chuťou siahajú i po exotickejšej ponuke. Do popredia sa tak dostávajú po lososovi i krevety, kalamáre či dokonca baby chobotnice. Podľa minuloročných skúseností sa výraznému záujmu bude tešiť i Aljašská treska. "Kapor síce stále dominuje štedrovečernej tabuli. No tendencia dopriať si niečo mimoriadne i počas tradičných sviatkov, je v segmente rýb viac ako badateľná," uzatvára Peter Piešťanský.
Vianočky a pomodoro chlieb
Kombinácia tradícií a chuť experimentovať podtrháva i ponuka pečiva. Vedľa klasického vianočného pečiva ako sú vianočky, mazance, vianočné oplátky, štóly, opekance, trubičky či Zemplínske koláče, sa presadzujú i novinky. "Tento rok sme uviedli strihané záviny, ktoré sme v spolupráci so slovenským dodávateľom vyvinuli na Slovensku a prispôsobili na naše tradičné príchute - mak, orech a kakao," pridáva sa Martin Furdík, manažér spoločnosti Tesco Stores SR zodpovedný za oddelenie pečiva.
Medzi novinky Tesco zaradilo i chlieb pomodoro – so sušenými paradajkami, či špaldový chlieb. Za pozornosť stojí i rozšírenie ponuky čajového pečiva, na ktorom sa podpísala i chránená dielňa, alebo ručne maľované perníkové domčeky či snehuliak od Medex-u.
Pri pochutinách si zákazníci môžu dopriať i exotickejšie delikatesy z radu výrobkov Tesco Finest. Privátna značka tovarov najvyššej kvality sa nedávno rozšírila o vyše 70 noviniek z celého sveta. Zákazníci si tak môžu Vianoce ozvláštniť kvalitnými Finest vínami, čokoládami či pravými kolumbijskými kávami.
Potreby na pečenie
Napriek ponuke špecialít a chuti experimentovať, mnoho rodín plánuje i tento rok piecť, pripravovať tradičný zemiakový šalát alebo kapustnici. Preto sa práve na Vianoce teší obzvlášť vysokej popularite rad výrobkov Tesco: Poctivá receptúra - Pravá chuť.
Rad zastrešuje tradičné špeciality vyrábané výhradne slovenskými producentmi, ako sú údené mäsá. Zároveň po značke siahajú aj zákazníci, ktorí si pripravujú klasické vianočné pochutiny, do ktorých chcú použiť najlepšie ingrediencie ako sú slovenské maslo, vajcia, majonéza či kvasená kapusta.