|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Štvrtok 19.12.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Judita
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
09. apríla 2010
Webnoviny.sk prinášajú Culinarium
Tagy: Culinarium
Upracte kuchyňu, nabrúste nože, nachystajte ingrediencie a najmä nechajte si miesto v žalúdku. Každé dva týždne sa môžete tešiť na stránkach spravodajského portálu Webnoviny.sk v ...
Zdieľať
Foto: SITA
BRATISLAVA 9. apríla (WBN/PR) - Upracte kuchyňu, nabrúste nože, nachystajte ingrediencie a najmä nechajte si miesto v žalúdku. Každé dva týždne sa môžete tešiť na stránkach spravodajského portálu Webnoviny.sk v sekcii Lifestyle na novú internetovú reláciu o varení Culinarium.
Šéfkuchárska elita bratislavského komplexu reštaurácií v Erdödyho paláci vám predvedie, ako napríklad pripraviť chutný kelový prívarok, jesť ustrice bez príboru, prekvapiť svoju polovičku španielskou studenou polievkou gaspačo, prípadne ako vykostiť rybu tak, aby v nej naozaj nezostala ani len jediná kostička. Na konci každého receptu vám jeden zo skúsených someliérov odporučí to správne víno k danému receptu.
Unikátnu reláciu o varení, v ktorej pre vás budú pre vás pripravovať tie najlepšie jedlá šéfkuchár Camouflage Restaurant a víťaz slovenského kola Bocuse d’Or Martin Korbelič, 22-ročný šéfkuchár reštaurácie Elesko Restaurant & Wine Bar Marek Petrán, skúsený šéfkuchár Flowers Restaurant Tomáš Opletal, pripravuje pre vás tím Video redakcie tlačovej agentúry SITA na čele s vedúcim redaktorom Marekom Lelovičom a kameramankou a strihačkou Jankou Harmadyovou.
Culinarium je súčasťou novej magazínovej sekcie na Webnoviny.sk Lifestyle. Okrem gastronómie v nej nájdete aj to najlepšie zo sveta golfu, architektúry, cestovania, či módy. Na spravodajskom portáli agentúry SITA tiež návštevníci nájdu súťaže o hodnotné ceny, fotogalérie, videosprávy, aktuálny televízny program, kurzový lístok, aj predpoveď počasia.
Prvú reláciu aj s receptom nájdete na http://www.webnoviny.sk/lifestyle/culinarium-cilsky-ostriez-v-zemiakov/107826-clanok.html
Šéfkuchárska elita bratislavského komplexu reštaurácií v Erdödyho paláci vám predvedie, ako napríklad pripraviť chutný kelový prívarok, jesť ustrice bez príboru, prekvapiť svoju polovičku španielskou studenou polievkou gaspačo, prípadne ako vykostiť rybu tak, aby v nej naozaj nezostala ani len jediná kostička. Na konci každého receptu vám jeden zo skúsených someliérov odporučí to správne víno k danému receptu.
Unikátnu reláciu o varení, v ktorej pre vás budú pre vás pripravovať tie najlepšie jedlá šéfkuchár Camouflage Restaurant a víťaz slovenského kola Bocuse d’Or Martin Korbelič, 22-ročný šéfkuchár reštaurácie Elesko Restaurant & Wine Bar Marek Petrán, skúsený šéfkuchár Flowers Restaurant Tomáš Opletal, pripravuje pre vás tím Video redakcie tlačovej agentúry SITA na čele s vedúcim redaktorom Marekom Lelovičom a kameramankou a strihačkou Jankou Harmadyovou.
Culinarium je súčasťou novej magazínovej sekcie na Webnoviny.sk Lifestyle. Okrem gastronómie v nej nájdete aj to najlepšie zo sveta golfu, architektúry, cestovania, či módy. Na spravodajskom portáli agentúry SITA tiež návštevníci nájdu súťaže o hodnotné ceny, fotogalérie, videosprávy, aktuálny televízny program, kurzový lístok, aj predpoveď počasia.
Prvú reláciu aj s receptom nájdete na http://www.webnoviny.sk/lifestyle/culinarium-cilsky-ostriez-v-zemiakov/107826-clanok.html
Tagy: Culinarium