![]() |
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
![]() |
||||||
Utorok 4.3.2025
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
![]() |
||||||
Meniny má Kazimír
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
30. decembra 2018
Výnimočné raňajky: Vynikajúce celozrnné lievance
Urobte si skvelé víkendové raňajky. Tu vám prezradíme chutný recept.
Zdieľať

Na celozrnné lievance budeme potrebovať
Suroviny
100 g hladkej múky, 100 g celozrnnej pšeničnej hladkej múky, 1 lyžička mletej škorice, 2 vajcia, 2 lyžičky kypriaceho prášku, 1/4 lyžičky sódy bikarbóny, 4 lyžice medu, 120 ml cmaru, grécky jogurt, čučoriedky a jahody na ozdobenie
Postup
Celozrnnú a bielu múku zmiešajte s kypriacim práškom, škoricou a sódou. V inej miske zmiešajte cmar, vajce, med a policu jogurtu.
Rozohrejte panvicu, potrite ju olejom a opekajte na nej lievance (2 až 3 lyžice cesta na jeden lievanec) zhruba 1-2 minúty na každej strane.
Podávajte s jogurtom, čučoriedkami, jahodami alebo iným ovocím.
<< predchádzajúci článok
Vo Fínsku sa školský systém zlepšuje celé dekády, Slovensko podľa analytika zaostáva 30 rokov
Vo Fínsku sa školský systém zlepšuje celé dekády, Slovensko podľa analytika zaostáva 30 rokov