|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Pondelok 23.12.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Nadežda
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
Vychutnajte si Pilsner Urquell na Slovak Food Festivale
Koniec mája sa v hlavnom meste ponesie v duchu výborného jedla a prvotriedneho piva. Na Bratislavskom hrade sa bude konať Slovak Food Festival, ktorý okrem gurmánskeho zážitku ponúka aj širokú ...
Zdieľať
BRATISLAVA 24. mája 2016 (WBN/PR) - Koniec mája sa v hlavnom meste ponesie v duchu výborného jedla a prvotriedneho piva. Na Bratislavskom hrade sa bude konať Slovak Food Festival, ktorý okrem gurmánskeho zážitku ponúka aj širokú škálu zaujímavých aktivít. Ak sa chcete dozvedieť všetko o varení a čapovaní originálneho plzenského ležiaku, navštívte v dňoch 27. až 29. mája zónu Pilsner Urquell.
Príbeh prvého zlatistého ležiaku na svete začína v Plzni, odkiaľ na bratislavský festival jedla zavíta sládok pivovaru Václav Berka, aby slávnostne narazil špeciálny súdok nefiltrovaného piva Pilsner Urquell. Návštevníci Slovak Food Festivalu tiež budú môcť absolvovať originálnu pivnú cestu. Počas nej sa dozvedia všetko o 174-ročnej histórii pivovaru, ale aj to, ako sa toto prémiové pivo vyrába.
Podľa plzenského sládka Václava Berku však dušu pivu dávajú ľudia: "Už naši starí otcovia vraveli – sládok pivo varí, ale krčmár ho robí." Práve hostinskí sa s láskou starajú o to, aby všade na Slovensku pivo Pilsner Urquell chutilo rovnako, akoby práve dozrelo v sudoch plzenských pivníc. Aká dôležitá je starostlivosť o pivo a aj jedinečný spôsob jeho čapovania, vysvetlí dvojnásobný víťaz súťaže Master Bartender Martin Repaský z Banskej Bystrice. Finalista svetového finále Master Bartender výčapnému umeniu rád priučí každého záujemcu.
K dokonalému zážitku chýba už len ochutnávanie jedinečných pokrmov, o ktoré nebude na Slovak Food Festivale núdza. O to, aby vaše skvelé jedlo podčiarkla nezameniteľná chuť pravého plzenského ležiaku, sa postarajú odborníci v zóne Pilsner Urquell. Vďaka ich radám sa stanete vyhlásenými gurmánmi na každej oslave s vašimi priateľmi či rodinou.
Toto všetko môžete v zóne Pilsner Urquell zažiť v piatok 27. 5. už od 14.00 až do nedele 29.5. do 18.00. Zábava nekončí ani vo večerných hodinách, program začína vždy o 19.00. V piatok bude romantickú hradnú atmosféru svojím spevom dopĺňať charizmatická Katka Ščevlíková & Friends. V sobotu všetkým ušiam ulahodia akustické verzie skladieb svetových interpretov v podaní kapely Silent Trio.
Pre viac informácií kontaktujte prosím:
Pivovary Topvar, a.s.
Lucia Belanová, špecialistka firemných vzťahov a komunikácie
Tel. +421 904 707 432, lucia.belanova@topvar.sabmiller.com
www.pivovarytopvar.sk
alebo PR agentúru MEDIA CENTRAL:
Petra Bačová, PR manažér
Tel. +421 918 115 817, bacova@mediacentral.sk
Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Príbeh prvého zlatistého ležiaku na svete začína v Plzni, odkiaľ na bratislavský festival jedla zavíta sládok pivovaru Václav Berka, aby slávnostne narazil špeciálny súdok nefiltrovaného piva Pilsner Urquell. Návštevníci Slovak Food Festivalu tiež budú môcť absolvovať originálnu pivnú cestu. Počas nej sa dozvedia všetko o 174-ročnej histórii pivovaru, ale aj to, ako sa toto prémiové pivo vyrába.
Podľa plzenského sládka Václava Berku však dušu pivu dávajú ľudia: "Už naši starí otcovia vraveli – sládok pivo varí, ale krčmár ho robí." Práve hostinskí sa s láskou starajú o to, aby všade na Slovensku pivo Pilsner Urquell chutilo rovnako, akoby práve dozrelo v sudoch plzenských pivníc. Aká dôležitá je starostlivosť o pivo a aj jedinečný spôsob jeho čapovania, vysvetlí dvojnásobný víťaz súťaže Master Bartender Martin Repaský z Banskej Bystrice. Finalista svetového finále Master Bartender výčapnému umeniu rád priučí každého záujemcu.
K dokonalému zážitku chýba už len ochutnávanie jedinečných pokrmov, o ktoré nebude na Slovak Food Festivale núdza. O to, aby vaše skvelé jedlo podčiarkla nezameniteľná chuť pravého plzenského ležiaku, sa postarajú odborníci v zóne Pilsner Urquell. Vďaka ich radám sa stanete vyhlásenými gurmánmi na každej oslave s vašimi priateľmi či rodinou.
Toto všetko môžete v zóne Pilsner Urquell zažiť v piatok 27. 5. už od 14.00 až do nedele 29.5. do 18.00. Zábava nekončí ani vo večerných hodinách, program začína vždy o 19.00. V piatok bude romantickú hradnú atmosféru svojím spevom dopĺňať charizmatická Katka Ščevlíková & Friends. V sobotu všetkým ušiam ulahodia akustické verzie skladieb svetových interpretov v podaní kapely Silent Trio.
Pre viac informácií kontaktujte prosím:
Pivovary Topvar, a.s.
Lucia Belanová, špecialistka firemných vzťahov a komunikácie
Tel. +421 904 707 432, lucia.belanova@topvar.sabmiller.com
www.pivovarytopvar.sk
alebo PR agentúru MEDIA CENTRAL:
Petra Bačová, PR manažér
Tel. +421 918 115 817, bacova@mediacentral.sk
Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.