|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Piatok 15.11.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Leopold
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
01. februára 2011
Vináreň Bakchus ožíva, ponúkne aj indické špeciality
Slávna bratislavská vináreň Bakchus začína písať novú etapu svojho života. V priestoroch historickej pivnice zo 17. storočia vznikla po kompletnej rekonštrukcii príjemná a originálna reštaurácia so silným odkazom na tradície.
Zdieľať
Na dvoch poschodiach ponúka špeciality slovenskej a indickej kuchyne, ako aj bar so solídnou ponukou nápojov. Vináreň Bakchus otvorila svoje brány na Hlbokej ulici v Bratislave už 26.1.2011.
Dve poschodia vinárne Bakchus sú ideálnym miestom na večerné posedenie s priateľmi, firemné akcie, súkromné oslavy, či pracovné obedy. Celková kapacita reštauračnej a barovej časti vinárne je viac ako 170 miest. Jedálny lístok vinárne Bakchus ponúka lahôdky z tradičnej prešporskej kuchyne, ako aj originálne indické pokrmy. Kulinársky zážitok zvýrazní aj rozmanitá ponuka výborných pív, rýdzo slovenských vín a kvalitných koktailov. To všetko servírované profesionálnou a priateľskou obsluhou.
Vináreň Bakchus je prvým podnikom z pripravovaného gastronomického projektu na Hlbokej ulici v Bratislave. Neskôr na tejto adrese pribudnú ďalšie tri originálne zariadenia: Benihana – japonská teppanyaki reštaurácia s majstrom šéfkuchárom Khalil Chrif Tribakom, ktorý bol vyškolený licencovanou spoločnostou Benihana vo Veľkej Británii. Štýlová reštaurácia podávajúca panmediteránsku kuchyňu pod vedením Jaroslava Hladíka, ktorý obdržal niekoľko ocenení na Slovensku za svoje kulinárske schopnosti. V neposlednom rade – kaviarenský obchodík zameraný na ľahké jedlá s cukrárenskými a pekárenskými produktami s možnosťou konzumácie na mieste alebo „so sebou.“ Zo sympatickej uličky sa tak stane nové gastronomické centrum mesta.
Viac info tu: http://www.hlboka7.com/bakchus/index.asp
Bakchus ponúka zmes tradičných aj originálnych chutí, kvalitných nápojov, štýlovej atmosféry a priateľskej obsluhy. Moderne riešené priestory sa nachádzajúca v historickej vínnej pivnici postavenej v 17. storočí, ktorá v minulosti produkovala nielen víno, ale aj 100.000 litrov šumivého vína ročne. Vináreň Bakchus tak nadväzuje na dlhoročnú tradícu, ktorú výborne dopĺňa moderným kulinárskym umením.
Vináreň Bakchus je prvým podnikom z pripravovaného gastronomického projektu na Hlbokej ulici v Bratislave. Neskôr na tejto adrese pribudnú ďalšie tri originálne zariadenia: Benihana – japonská teppanyaki reštaurácia s majstrom šéfkuchárom Khalil Chrif Tribakom, ktorý bol vyškolený licencovanou spoločnostou Benihana vo Veľkej Británii. Štýlová reštaurácia podávajúca panmediteránsku kuchyňu pod vedením Jaroslava Hladíka, ktorý obdržal niekoľko ocenení na Slovensku za svoje kulinárske schopnosti. V neposlednom rade – kaviarenský obchodík zameraný na ľahké jedlá s cukrárenskými a pekárenskými produktami s možnosťou konzumácie na mieste alebo „so sebou.“ Zo sympatickej uličky sa tak stane nové gastronomické centrum mesta.
Viac info tu: http://www.hlboka7.com/bakchus/index.asp