![]() |
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
![]() |
||||||
Nedeľa 2.3.2025
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
![]() |
||||||
Meniny má Anežka
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
V reštaurácii River Bank si môžete dopriať aj počas pôstu
Súčasne s príchodom jari sa začína aj obdobie pôstu, ktoré trvá štyridsať dní. Podľa tradície ľudia v tomto čase jedia viac bezmäsitých a pôstnych jedál. Je to aj čas ...

„Našim hosťom chceme ukázať, že aj počas pôstneho obdobia si môžu dopriať gurmánske zážitky a preto sme zostavili menu ľahkých, jednoduchých jedál, ktoré sú ale zároveň v súlade s našim konceptom tradičnej prešporskej kuchyne s francúzskym šmrncom,“ vysvetľuje Igor Čehy, šéfkuchár Grand Hotela River Park, Bratislava. V rámci menu môžu hostia ochutnať pstruha, krupoto so zeleninou ratatouille, strukovinový bulgur šalát, ale aj očistnú kapustnicu s dubákmi a zemiakmi. Ako dezert si môžu hostia pripomenúť detstvo vďaka krupicovej kaši s orieškovým maslom a škoricou.
Pôstne menu môžete ochutnať v reštaurácii River Bank v bratislavskom Grand Hoteli River Park od 18. februára 2016 do 24. marca 2016.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR