![]() |
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
![]() |
||||||
Nedeľa 23.2.2025
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
![]() |
||||||
Meniny má Roman, Romana
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
18. novembra 2018
V potravinárstve SR do septembra pracovalo 32.099 zamestnancov
Ilustračná snímka.
Zdieľať

Najvýraznejšie zvýšenie priemerného počtu zamestnancov v sledovanom období roku 2018 sa zaznamenalo v odbore výroby hotových krmív, kde sa počet medziročne zvýšil o 114 zamestnancov (43,5 %). Zvýšenie priemerného počtu zamestnancov od januára do septembra 2018 sa evidovalo vo väčšine odvetví, výraznejšie však v odvetví spracovania a konzervovania ovocia a zeleniny (11,7 %) a v odvetví výroby kakaa, čokolády a cukroviniek (10,7 %).
Najvýraznejšie zníženie počtu zamestnancov za tri štvrťroky 2018 nastalo v odvetví stáčania prírodných minerálnych vôd a výroby nealko nápojov, a to medziročne o 70 zamestnancov (7,4 %).
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR