![]() |
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
![]() |
||||||
Utorok 4.3.2025
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
![]() |
||||||
Meniny má Kazimír
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Najvýraznejšie zvýšenie počtu zamestnancov sa v 1. polroku 2016 zaznamenalo v odbore spracovania a konzervovania ovocia a zeleniny, kde sa počet pracovníkov medziročne zvýšil o 327, teda o 33,7 %.
Zvýšenie priemerného počtu zamestnancov sa v 1. polroku tohto roku evidovalo vo väčšine odvetví, výraznejšie však vo výrobe a konzervovaní hydiny (o 26,3 %), vo výrobe mäsových výrobkov vrátane hydinových (o 14,1 %), vo výrobe ostatných potravinárskych výrobkov (o 11,9 %) a vo výrobe mlynských výrobkov (o 6,8 %).
Najvýraznejšie zníženie počtu zamestnancov podľa Holéciovej nastalo v 1. polroku 2016 pri výrobe kakaa, čokolády a cukroviniek, a to medziročne o 168 zamestnancov, teda o 12,2 %.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR