![]() |
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
![]() |
||||||
Sobota 22.2.2025
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
![]() |
||||||
Meniny má Etela
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
17. februára 2011
V pivnici zo 17. storočia ožíva nová vináreň
Historická vínna pivnica predstavuje vzkriesenie dávno zabudnutej klasickej vínnej pivnice zo 17. storočia, ktorá produkovala nielen vína, ale aj 100 000 litrov sektu ročne. Bakchus bol totiž s odhliadnutím od ...
Zdieľať

Foto: BakchusVíno sa tu už síce nevyrába, no zrekonštruovaná vináreň namiesto toho ponúka špeciality slovenskej a indickej kuchyne. Tie vznikajú pod vedením šéfkuchára Petra Sutta, jedného z najlepších kuchárov na Slovensku v rokoch 2009-2010 podľa časopisu Trend, ktorý svoje skúsenosti rozvíjal aj na Kulinárskej akadémii Yvesa Thuriesa.
Nové gastronomické centrum mesta
Vináreň Bakchus je prvým podnikom z pripravovaného gastronomického projektu na Hlbokej ulici v Bratislave. Neskôr na tejto adrese pribudnú ďalšie tri originálne zariadenia: Benihana – japonská teppanyaki reštaurácia s majstrom šéfkuchárom Khalil Chrif Tribakom, ktorý bol vyškolený licencovanou spoločnostou Benihana vo Veľkej Británii. Druhým projektom bude štýlová panmediteriánska reštaurácia pod vedením Jaroslava Hladíka. Do tretice tu vyrastie i kaviarenský obchodík zameraný na ľahké jedlá s cukrárenskými a pekárenskými produktami. Zo sympatickej uličky sa tak stane nové gastronomické centrum mesta.