![]() |
10. júla 2007
BRATISLAVA 10. júla (WEBNOVINY) - Mäsité jedlá a omáčky dominujú menu slávnostnej večere, ktorú na počesť prezidenta Čiernej Hory Filipa Vujanoviča a jeho manželky Svetlany usporiadal slovenský prezident Ivan Gašparovič s manželkou Silviou. Hosťom najprv prinesú na stôl kačacie prsia na rezancoch zo zemiakovej lokše s grilovanými jablčnými mesiačikmi a smotanovo-pečienkovou omáčkou. Potom bude nasledovať steak zo sviečkovice, plnený morčací rezeň s mandľami a sušenou slivkou, zemiakové súdky, glazovaná zelenina a bylinkovo-smotanová omáčka. Ako dezert hostitelia zvolili gaštanové pyré s vanilkovou omáčkou.
SITA
©2005-2025 Denník 24hodin | Webdesign by WEBkomplex.sk |