|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Piatok 22.11.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Cecília
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
14. októbra 2010
V Bratislave dnes krstili novú knihu dezertov
V priestoroch reštaurácie Signature sa dnes konal slávnostný krst novej knihy Dezerty z edície Kuchárska elita. Známy moderátor a gurmán Justin Topoľský pokrstil kuchársku ...
Zdieľať
Foto: martinus.sk
BRATISLAVA 14. októbra (WEBNOVINY) - V priestoroch reštaurácie Signature sa dnes konal slávnostný krst novej knihy Dezerty z edície Kuchárska elita. Známy moderátor a gurmán Justin Topoľský pokrstil kuchársku knihu práškovým cukrom. Hostia mali tiež možnosť pochutnať si na dezertoch, ktoré pripravili pozvaní kuchári z celého Slovenska. Na výber mali napríklad jedlá Martina Kovarského, šéfkuchára hotela Mercure, Vojtecha Arzta či Tomáša Zapletala.
Informáciu agentúre SITA poskytla Petra Bruncko zo spoločnosti neuropea.
SITA
Informáciu agentúre SITA poskytla Petra Bruncko zo spoločnosti neuropea.
SITA