|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Pondelok 23.12.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Nadežda
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
09. augusta 2007
Slováka ocenili v USA za najlepšie kokteily na svete
Na piatom ročníku najprestížnejšieho kulinárskeho a kokteilového festivalu „Tales of the coctail“, v rámci celosvetovej súťaže „Tales of the Cocktail 1st Annual Spirit Awards“ sa ...
Zdieľať
New Orleans, Luisiana, USA 9. augusta (WN/PR) - Na piatom ročníku najprestížnejšieho kulinárskeho a kokteilového festivalu „Tales of the coctail“, v rámci celosvetovej súťaže „Tales of the Cocktail 1st Annual Spirit Awards“ sa vďaka Paparazzi cocktail bar & ristorante opäť celosvetovo zviditeľnilo Slovensko. Vyhlasovateľom tejto súťaže bol The Distilled Spirits Council of the United States pod záštitou Tales of the Cocktail a Simona Difforda, vydavateľa svetoznámej kokteilovej publikácie "DiffordsGuide".
V rámci kategórie „Najlepšie kokteilové menu“ boli porotou vybraní 3 finalisti z celého sveta, z ktorých sa iba jeden stal víťazom. Na záverečnej ceremónii v Harrah's Theater v New Orleans v štáte Luisiana bola v kategórii „Najlepšie kokteilové menu“ udelená víťazná cena Paparazzi cocktail bar & ristorante, ktorú osobne prevzal Slovák Stanislav Vadrna, executive chef de bar zo spoločnosti Red Monkey Group. Stanislav Vadrna je autorom obsahu celosvetovo oceneného kokteilového menu „Paparazzi Collection 2007“ a vďaka nemu sa meno Paparazzi cocktail bar & ristorante navždy zaradilo medzi najšpičkovejšie na svete. „Pripraviť kvalitný drink je len 10 % úspechu, ďalších 90 % je o komunikácii a servise. Pitie nápojov je pôžitok a ja sa snažím toto potešenie stále zlepšovať. Najdôležitejšou misiou je zmeniť a skvalitniť kultúru pitia. Piť menej, ale viac si nápoje vychutnávať. Bar vnímam ako tekutú kuchyňu,“ uviedol Stanislav Vadrna, executive chef de bar zo spoločnosti Red Monkey Group.
Meno Paparazzi cocktail bar & ristorante sa do histórie barového sveta zapísalo už po minuloročnom víťazstve v kategórii Najlepšie kokteilové menu celosvetovej súťaži "Cocktail 200", ktorej vyhlasovateľom bolo Americké múzeum kokteilu a Americká barmanská asociácia. Tento rok bola opätovne potvrdená jeho profesionalita a prestíž v celosvetovom meradle.
O RED MONKEY GROUP
Red Monkey Group, spoločnosť založená v roku 1999 priniesla na mladý slovenský trh nový a sofistikovaný prístup ku gastronómii, cateringu a konzultačným službám. Od prvého dňa pokračuje vo svojej vedúcej pozícii a jej služby denne využíva vyše 1000 spokojných hostí. Aj dnes je silne orientovaná na súčasnú svetovú gastronómiu s dôrazom na osobný prístup k zákazníkovi s prvkami progresu, inovácií a zážitkovej gastronómie. Red Monkey Group je zakladateľom Školy Bartendingu a Mixológie Stanislava Vadrnu a odborného magazínu Bar Magazine - thinking about the drinking.
Red Monkey Group je hrdým členom World Federation of Great Towers.
www.redmonkeygroup.com
www.paparazzi.sk