|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Utorok 5.11.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Imrich
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
12. októbra 2011
Skanzen vo Vychylovke bude rozvoniavať zabíjačkou
Skanzen v kysuckej Vychylovke bude v nedeľu rozvoniavať zabíjačkovými špecialitami. Kysucké múzeum prichystalo podujatie Kuchyňa starých materí, na tradičných dobových peciach budú pripravovať ...
Zdieľať
„Mäso bolo v minulosti zriedkavou súčasťou jedálneho lístka. Jedlo sa predovšetkým na sviatky a pri významných udalostiach v živote rodiny, akými bola svadba či krstiny. Prasce chovali v Kysuckom regióne takmer na každom gazdovstve. Keď už malo nad sto kíl, gazda stanovil deň zabíjačky,“ povedala Darina Hnidková z Kysuckého múzea v Čadci.