![]() |
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
![]() |
||||||
Utorok 4.3.2025
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
![]() |
||||||
Meniny má Kazimír
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

„V Grand Hoteli Kempinski vo Vysokých Tatrách pracujem od jeho otvorenia pred piatimi rokmi. Začínal som na pozícii demi chef de partie a postupne som získaval skúsenosti v kuchyni pri vytváraní lokálnych menu a manažovaní tímu,“ povedal jeden zo šéfkuchárov Grand Restaurant Tomáš Tejbus. Jeho najbližším spolupracovníkom je Jozef Breza, ktorý v tíme Grand Restaurant pracuje už viac ako dva roky a na veľtrhu Danubius Gastro 2013 získal zlatú medailu v kategórii kuchár senior. V rovnakej súťaži organizovanej Zväzom kuchárov a cukrárov zvíťazil tento rok aj ďalší člen tímu Grand Restaurant Patrik Balkóci.


Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR