![]() |
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
![]() |
||||||
Piatok 14.3.2025
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
![]() |
||||||
Meniny má Matilda
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
03. januára 2022
Reštaurácie a gastro prevádzky majú povolené otvoriť interiéry, musia však obmedziť kapacitu na 50 percent
Podnikatelia v gastronomickom sektore môžu otvoriť interiéry svojich prevádzok pre verejnosť od pondelka 3. januára. Ich kapacita môže byť obsadená najviac do 50 percent. Do reštaurácií a iných stravovacích ...
Zdieľať

Maximálna kapacita sa netýka závodných, školských a podobných jedální. Zákazníci môžu jedlo alebo nápoje konzumovať len posediačky, aby bol zabezpečený kontrolovaný rozostup osôb. Za jedným stolom môžu sedieť najviac štyri osoby alebo osoby z jednej domácnosti. Prevádzkari musia zabezpečiť dvojmetrové rozostupy medzi stolmi.
„Prevádzky môžu v režime základ naďalej fungovať prostredníctvom výdaja jedál a nápojov zabalených na odber so sebou,“ uviedla Račková.
Zdroj: Webnoviny.sk - Reštaurácie a gastro prevádzky majú povolené otvoriť interiéry, musia však obmedziť kapacitu na 50 percent © SITA Všetky práva vyhradené.
nasledujúci článok >>
Zem je v januári najbližšie k Slnku, od centrálnej hviezdy bude vzdialená milióny kilometrov
Zem je v januári najbližšie k Slnku, od centrálnej hviezdy bude vzdialená milióny kilometrov
<< predchádzajúci článok
Biden sľúbil Zelenskému rozhodné kroky, ak Rusko podnikne inváziu na Ukrajinu
Biden sľúbil Zelenskému rozhodné kroky, ak Rusko podnikne inváziu na Ukrajinu