|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Pondelok 23.12.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Nadežda
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
17. decembra 2012
Recept na bohatstvo: Receptom za 50-tisíc sú trené pirohy
Autorka receptúry tradičného rusínskeho jedla Jarmila Jakubíková v súťaži získala nielen finančnú odmenu, ale jej recept bude navyše distribuovaný do siete českých a slovenských supermarketov.
Zdieľať
Najlepším jedlom kulinárskej šou Recept na bohatstvo sú Rusínske pirohy.
Ich autorka Jarmila Jakubíková si zo súťaže odnáša nielen finančnú odmenu 50-tisíc eur, ale pirohy podľa jej receptúry sa budú navyše distribuovať aj do siete českých a slovenských supermarketov. „Nikdy v živote na to nezabudnem, sú to zážitky, ktoré sa nedajú zmazať,“ tešila sa z víťazstva hrdá Rusínka od Sniny.
O víťazovi pritom po prvý raz nerozhodovala porota, ale hlasovanie divákov a zákazníkov siete supermarketov.
„Pre mňa je najlepším receptom za celý čas šou ovocná koža. Dôvod? Ak by som šla do obchodu a rozhodovala by som sa, čo by som mala dcére určite kúpiť, bola by to ovocná koža,“ povedala meno svojho favorita porotkyňa Libuše Šmuclerová. Práve ovocná koža Slovenky žijúcej v Prahe bola najväčším favoritom u porotcov, hlasy od ľudí ju však do užšieho finále neposunuli.
O prvenstvo v súťaži bojoval aj taliansky dezert panna cotta Vlastimila Mareka.
„Nielen preto, že mám rada sladké, ale aj preto, že teraz budem nacionálna, fandím Čechovi,“ vybrala si Šmuclerová svojho favorita z poslednej dvojice postupujúcich.
Slovenský šéfkuchár Michal Rabina sa neodvážil povedať žiadne meno, zatiaľ čo uznávaný český gastro-odborník Pavel Maurer podporil Slovenku. „Ak by Taliani prestali vyrábať cestoviny alebo pizzu, bol by to koniec gastronómie v Taliansku. Ak sa na Slovensku prestanú vyrábať takéto jednoduché tradičné jedlá, bude to rovnaké,“ vysvetlil dôvod svojej podpory.
Víťazné pirohy však nebudú jediným produktom kulinárskej šou, ktorý sa ocitne v predaji. Vďaka masívnej podpore zákazníkov supermarketu a ich pozitívnym ohlasom sa do predaja dostanú aj plnené taštičky.
Ich autorka Jarmila Jakubíková si zo súťaže odnáša nielen finančnú odmenu 50-tisíc eur, ale pirohy podľa jej receptúry sa budú navyše distribuovať aj do siete českých a slovenských supermarketov. „Nikdy v živote na to nezabudnem, sú to zážitky, ktoré sa nedajú zmazať,“ tešila sa z víťazstva hrdá Rusínka od Sniny.
O víťazovi pritom po prvý raz nerozhodovala porota, ale hlasovanie divákov a zákazníkov siete supermarketov.
„Pre mňa je najlepším receptom za celý čas šou ovocná koža. Dôvod? Ak by som šla do obchodu a rozhodovala by som sa, čo by som mala dcére určite kúpiť, bola by to ovocná koža,“ povedala meno svojho favorita porotkyňa Libuše Šmuclerová. Práve ovocná koža Slovenky žijúcej v Prahe bola najväčším favoritom u porotcov, hlasy od ľudí ju však do užšieho finále neposunuli.
O prvenstvo v súťaži bojoval aj taliansky dezert panna cotta Vlastimila Mareka.
Slovenský šéfkuchár Michal Rabina sa neodvážil povedať žiadne meno, zatiaľ čo uznávaný český gastro-odborník Pavel Maurer podporil Slovenku. „Ak by Taliani prestali vyrábať cestoviny alebo pizzu, bol by to koniec gastronómie v Taliansku. Ak sa na Slovensku prestanú vyrábať takéto jednoduché tradičné jedlá, bude to rovnaké,“ vysvetlil dôvod svojej podpory.
Víťazné pirohy však nebudú jediným produktom kulinárskej šou, ktorý sa ocitne v predaji. Vďaka masívnej podpore zákazníkov supermarketu a ich pozitívnym ohlasom sa do predaja dostanú aj plnené taštičky.