|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Nedeľa 22.12.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Adela
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
03. augusta 2010
Ramón Vargas na najlepšej adrese v Bratislave!
Svetoznámy operný spevák Ramón Vargas, ktorý uplynulú sobotu vystúpil na festivale Viva Musica! na nábreží Dunaja, si prišiel pochutnať na najlepšiu ...
Zdieľať
Ramón Vargas a Martin Korbelič
Foto: EF
BRATISLAVA 3. augusta (WBN/PR) - Svetoznámy operný spevák Ramón Vargas, ktorý uplynulú sobotu vystúpil na festivale Viva Musica! na nábreží Dunaja, si prišiel pochutnať na najlepšiu adresu v Bratislave.
Ramón Vargas v spoločnosti dirigenta Srboljuba Diniča, sopranistky Joanny Paris a generálneho riaditeľa TV Markíza Václava Miku, večeral v Camouflage restaurant na Ventúrskej ulici. Vynikajúcu večeru pre významných hostí pripravil šéfkuchár Camouflage restaurant a slovenský reprezentant v Bocuse d´Or Martin Korbelič. Tastingové menu, ktoré na zostavil Martin Korbelič špeciálne pre túto príležitosť, pozostávalo z týchto jedál:
Mušle sv. Jakuba
pečené s kompótom zo cherry paradajok a syrom gorgonzola
Prepelička
grilovaná s bielymi kačacími pečienkami „foie gras“ podávaná s hráškovým pyré a omáčkou z vína Marsala
Halibut
varený na pare s pečenou cviklou, lososovými vajíčkami, karfiolovou tubou plnenou karfiolovým krémom ochuteným chrenom
http://www.camouflage.sk/
BRATISLAVA 3. augusta (WBN/PR) - Svetoznámy operný spevák Ramón Vargas, ktorý uplynulú sobotu vystúpil na festivale Viva Musica! na nábreží Dunaja, si prišiel pochutnať na najlepšiu adresu v Bratislave.
Ramón Vargas v spoločnosti dirigenta Srboljuba Diniča, sopranistky Joanny Paris a generálneho riaditeľa TV Markíza Václava Miku, večeral v Camouflage restaurant na Ventúrskej ulici. Vynikajúcu večeru pre významných hostí pripravil šéfkuchár Camouflage restaurant a slovenský reprezentant v Bocuse d´Or Martin Korbelič. Tastingové menu, ktoré na zostavil Martin Korbelič špeciálne pre túto príležitosť, pozostávalo z týchto jedál:
Mušle sv. Jakuba
pečené s kompótom zo cherry paradajok a syrom gorgonzola
Prepelička
grilovaná s bielymi kačacími pečienkami „foie gras“ podávaná s hráškovým pyré a omáčkou z vína Marsala
Halibut
varený na pare s pečenou cviklou, lososovými vajíčkami, karfiolovou tubou plnenou karfiolovým krémom ochuteným chrenom
http://www.camouflage.sk/