![]() |
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
![]() |
||||||
Nedeľa 23.2.2025
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
![]() |
||||||
Meniny má Roman, Romana
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
17. mája 2015
Publikácia Od frištiku k večeri prináša recepty z Trenčianskeho kraja
Regionálnu kuchárku s tradičnými receptami starých materí zozbieranú z Trenčianskeho kraja s názvom Od frištiku k večeri slávnostne pokrstili a predstavili 17. mája 2015 na 4. ročníku medzinárodnej výstavy cestovného ruchu Region ...
Zdieľať

Podľa podpredsedu TSK Jozefa Trstenského sa recepty do regionálnej kuchárky začali zbierať na minuloročnom treťom ročníku výstavy Region Tour Expo. "Predseda TSK Jaroslav Baška vtedy sľúbil, že pri ďalšom ročníku bude vydaná regionálna kuchárka Trenčianskeho kraja. Slovo splnil, kuchárka obsahuje 30 chutí samosprávneho kraja, sú tam skvelé jedlá, ktoré sú dominantné v deviatich okresoch TSK," skonštatoval Trstenský.
Podpredseda TSK verí, že kniha bude mať úspech a milovníci kulinárskych špecialít, ktorí sami varia, si v nej nájdu inšpiráciu. Niektoré zo špecialít uverejnených v regionálnej kuchárke mali podľa neho možnosť ochutnať aj návštevníci tohtoročnej výstavy Region Tour Expo v expozícii Trenčianskeho samosprávneho kraja.
Publikáciu pripravilo Oddelenie komunikácie a medzinárodných vzťahov TSK, na jej tvorbe sa podieľali aj pedagógovia a žiaci SOŠ obchodu a služieb v Púchove a v Trenčíne a fotograf Radovan Stoklasa. Publikácia vyšla v náklade 1000 kusov.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR