|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Sobota 23.11.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Klement
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
19. júla 2016
PRIESKUM: Vieme aké ochutené oleje uprednostňujú Slováci na grilovačke
Pri letnom grilovaní uprednostňujú Slováci ochutené oleje. Z príchutí sa prikláňajú najmä k bazalke. Vyplýva to z prieskumu spoločnosti Palma, ktorý uskutočnila na sociálnej sieti ...
Zdieľať
Foto: Palma Group
Bratislava 19. júla (TASR) - Pri letnom grilovaní uprednostňujú Slováci ochutené oleje. Z príchutí sa prikláňajú najmä k bazalke. Vyplýva to z prieskumu spoločnosti Palma, ktorý uskutočnila na sociálnej sieti Facebook v dňoch 4. až 11. júla tohto roka. Na otázku "Ktorý olej by ste si vybrali na letné grilovanie?" odpovedalo spolu 459 respondentov.Podľa tohto prieskumu sa 93 % respondentov priklonilo k úprave jedál ochutenými olejmi, kým klasické oleje by pri grilovačke využilo len 7 % opýtaných. Bazalku ako príchuť v oleji by si vybralo 44 % opýtaných. Okrem toho spomínali respondenti príchute cesnaku, chili, či paradajok.
Ako ďalej informovala marketingová manažérka spoločnosti Táňa Hybká, Palma v súvislosti s týmto trendom a v reakcii na podnety spotrebiteľov uviedla na trh pre tohtoročnú grilovaciu sezónu olej s príchuťou citrónu a bazalky. Ide o repkový olej z prvého lisovania, ktorý je možné použiť pri príprave studených aj teplých jedál.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR