![]() |
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
![]() |
||||||
Nedeľa 23.2.2025
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
![]() |
||||||
Meniny má Roman, Romana
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
28. februára 2011
Ochutnajte Chateau Palugyay z Titanicu s 20% zľavou!
Každý, kto si prostredníctvom internetu rezervuje stôl a v objednávke uvedenie aktuálne heslo týždňa získava automaticky zľavu 20% na všetky pokrmy i nápoje. Každé heslo platí celý týždeň - od ...
Zdieľať

Heslo týždňa: DOBRÉ JEDLO
Online rezervácia:
http://www.bakchus-vinaren.sk/book-table.asp
Historická vínna pivnica predstavuje vzkriesenie dávno zabudnutej klasickej vínnej pivnice zo 17. storočia, ktorá produkovala nielen vína, ale aj 100 000 litrov sektu ročne. Bakchus bol totiž s odhliadnutím od Francúzska prvým miestom na svete, kde sa začalo vyrábať šampanské. A rekordov má na rováši ešte viac. Chateau Palugyay, ktoré vyrábali v susednom Palugyayovom paláci a skladovali v priestoroch vínnej pivnice, si našlo cestu až na stoly zámožných rodín, ktoré sa vydali na osudnú plavbu na Titanicu. O tom, že víno z týchto pivníc má výnimočnú chuť, svedčia i zachované zápisky z pivnice.
Víno sa tu už síce nevyrába, no zrekonštruovaná vináreň namiesto toho ponúka špeciality slovenskej a indickej kuchyne. Tie vznikajú pod vedením šéfkuchára Petra Sutta, jedného z najlepších kuchárov na Slovensku v rokoch 2009-2010 podľa časopisu Trend, ktorý svoje skúsenosti rozvíjal aj na Kulinárskej akadémii Yvesa Thuriesa.
Vináreň Bakchus
Hlboká 5, Bratislava
Pon. - Štv: 11:30 - 23:00
Pia: 11:30 - 00:00
Sob: 12:00 - 00:00
Ned: 12:00 - 22:00