|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Pondelok 23.12.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Nadežda
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
Nový koncept Pure Kitchen v reštaurácii River Bank v Kempinski
Pomôcť vyzdvihnúť 5-hviezdičkovú kvalitu jedál a servisu má aj outdoorová kampaň s claimom „Najlepší pôvod“, za ktorou stojí agentúra JANDL.
Zdieľať
Foto: Kempinski Hotel River Park
Bratislava 5. marca (OTS) - Pomôcť vyzdvihnúť 5-hviezdičkovú kvalitu jedál a servisu má aj outdoorová kampaň s claimom „Najlepší pôvod“, za ktorou stojí agentúra JANDL.„Pre reštauráciu River Bank sme vytvorili "reklamné menu” z najlepších ingrediencií: zobrali sme skvelý nápad, pridali zmysel pre detail a to všetko naservírovali ako na tanieri,“ vysvetlil vznik kampane Chief Creative Officer agentúry JANDL Bernd Fliesser. Dodal, že hlavným chodom je Najlepší pôvod. „Práve River Bank totiž ponúka najlepšie čerstvé jedlá, najlepšiu kvalitu a najlepšiu kuchyňu pre najlepších ľudí,“ doplnil Bernd Fliesser.
Claim „Najlepší pôvod“ má predstaviť upravené, jednoduchšie menu. „Má poukázať na čistotu a krásu produktov, ktoré v reštaurácii River Bank ponúkame,“ povedal k novému konceptu reštaurácie generálny manažér Kempinski Hotela River Park Gerald Haberhauer. Podľa neho je jedlo pripravované z tých najkvalitnejších surovín, ktoré tím kuchárov vyberá z produkcie domácich a zahraničných dodávateľov pod vedením šéfkuchára Björna Juhnkeho. „Naším cieľom je po-núknuť hosťom reštaurácie River Bank tie najkvalitnejšie produkty a jedlá pripravujeme z tých najkvalitnejších surovín. Vybrať si v rámci nového menu bude jednoduchšie, kladieme dôraz na to, aby vynikla prirodzená chuť kvalitných surovín,“ vysvetlil Björn Juhnke.
Na novom jedálnom lístku tak nájdete najkvalitnejší a najznámejší steak na svete - Wagyu beef či kuracie prsia Marensin s najlepšou foie gras v celom Francúzsku. Reštaurácia vás milo prekvapí uvoľnenou atmosférou a jednoduchším, menej formálnym servírovaním.
Kampaň „Najlepší pôvod“ štartuje počas prvého marcového týždňa, zahŕňa päť bigboardov a stovku citylightov, pričom ju budete vidieť aj v printových médiách. Trvať bude do konca mar-ca. Na vizuáloch sa okrem kravy objaví aj kura a pstruh.
Meno Kempinski hrdo nosí neustále sa rozrastajúca kolekcia významných nehnuteľností po celom svete. Najstaršia luxusná hotelová skupina v Európe si vybudovala reputáciu na viere, že exkluzivita a individualizmus sú kľúčovými faktormi skutočného luxusu. Každý rok tieto kvality oceňuje rastúci počet hostí, keďže Kempinski pridáva do svojho portfólia nové hotely a rezorty v Európe, na Blízkom Východe, v Afrike či Ázii. Aj keď tento rast odzrkadľuje silu a úspech značky Kempinski, kolekcia ostáva kvôli zachovaniu exkluzivity limitovaná.
Ingrediencie:
Hovädzie Wagyu 9+ Foto: Kempinski Hotel River Park
Hovädzie Wagyu 9+- Wagyu alebo japonský dobytok (jap.) je pomenovanie druhu hovädzieho dobytka, ktorý je známy vysokou kvalitou mäsa, mramorovaním a takou koncentráciou tuku, ktorá spôsobuje, že mäso je mimoriadne šťavnaté a jemné
- najvyšší stupeň mramorovania, ktorý je do nášho regiónu možné doviezť, je 9+ (maximálny možný stupeň je 12)
- hovädzie Wagyu obsahuje vyššiu hladinu omega-3 a omega-6 kyselín a menej cholesterolu ako bežné hovädzie
Kuracie Marensin Foto: Kempinski Hotel River Park
Kuracie Marensin - Marensin je prvou kuracou farmou, ktorá získala certifikát „Label Rouge“
- kurčatá Marensin sa chovajú na juhu Francúzska v podmienkach, ktoré by sa dali nazvať „all inclusive 5-hviezdičková dovolenka“
- liahnu sa a žijú v pohyblivých domčekoch na kolesách, ktoré garantujú, že majú neustály zdroj potravy
- kurčatá zostávajú na jednom mieste len tak dlho, kým majú dostatok prirodzenej potravy a potom sú prevezené na nové miesto s čerstvou trávou
- kurčatá trávia veľa času vonku na slnku a majú voľnosť pohybu
- do domčeka „marensine“ na kolesách sa vracajú len na noc
- žijú minimálne 88 dní, často až 100 dní
Pstruh z miestneho chovu Foto: Kempinski Hotel River Park
Pstruh z miestneho chovu - pstruhy do reštaurácie River Bank dodáva rybia farma sv. Petra z Jelky neďaleko Bratislavy
- je to jedna z najmodernejších rybích fariem v Európe, kde ryby žijú vo vode, ktorá má kvalitu pitnej vody, čo garantuje ich dokonalú chuť
- keďže farma je od reštaurácie vzdialená len niekoľko desiatok kilometrov, na Váš tanier sa dostanú len tie najčerstvejšie ryby
- pstruh má nízky obsah tuku a tým je vhodný najmä pre tých, ktorí chcú znížiť svoju hladinu cholesterolu
- mäso pstruha obsahuje výživné látky blahodárne pôsobiace na celý organizmus i jednotlivé bunky
- pstruh je našou špecialitou, pretože dokonale vystihuje koncept reštaurácie – zameranie na kvalitu a jednoduchosť
Losos s certifikátom kvality „Label Rouge“
- „Label Rouge“ je francúzsky certifikát kvality, ktorý je udeľovaný na základe toho, v akých podmienkach dobytok, ryby alebo hydina žijú - lokalita, personál, budovy a pozemky - bez výskytu toxínov
- udelenie certifikátu „Label Rouge“ schvaľuje aj francúzske ministerstvo poľnohospodárstva a dohliada na to, aby zvieratá boli kŕmené vhodnou bio potravou, mali dostatok priestoru a pohybu na čerstvom vzduchu a primeranú starostlivosť počas celého svojho života
- certifikát „Label Rouge“ garantuje, že mäso obsahuje všetky dôležité vitamíny, minerály a bielkoviny
- losos obsahuje vysoké množstvo omega 3 mastných kyselín, tzv. „dobrého tuku“, ktorý pomáha telu zvládať jeho každodenné funkcie a je veľmi vhodný pre tých, ktorí potrebujú znížiť hladinu cholesterolu
- losos ďalej obsahuje bielkoviny nevyhnutné pre svalstvo a fungovanie celého tela, ktoré uľahčujú trávenie
Sušením vyzreté hovädzie mäso Foto: Kempinski Hotel River Park
Sušením vyzreté hovädzie mäso - vyzrievanie sušením je odveký proces konzervácie mäsa, pri ktorom ho prirodzené enzýmy pomaly rozkladajú a tým mäso postupne dozrieva a mäkne
- úspešné vyzrievanie hovädzieho mäsa sušením vyžaduje skúsenosti a určité vybavenie
- mäso musí byť v pokoji v chladničke pri teplote 0° až 2°C
- baktérie sú kontrolované nepretržitým prúdením vzduchu v miestnosti
- vyzrievanie sušením trvá minimálne 11 dní a mäso ním stráca asi 85% objemu
- „strip loin“ je stejk z nízkej roštenky s najnižším obsahom tuku a je z oblasti pod rebrami
- „Entrecôte“ je steak z vysokej roštenky
- hovädzí filet je zo sviečkovice a má vyrovnaný pomer tuku a jeho chuť je jemná a plná
- trávenie uhľohydrátov a bielkovín sušením zrejúceho hovädzieho mäsa je oveľa jednoduchšie
- hovädzie mäso obsahuje veľké množstvo bielkovín, ktoré sú nevyhnutné pre bunky, ich tvorbu a činnosť
- hovädzie obsahuje dvakrát viac železa, šesťkrát viac vitamínu B12 a osemkrát viac zinku ako kuracie prsia
- 50% tukov zo sušením vyzretého mäsa tvoria nenasýtené mastné kyseliny
Ďalšie informácie a rezervácie:
www.kempinski.com/bratislava
www.globalhotelalliance.com
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR