![]() |
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
![]() |
||||||
Nedeľa 13.4.2025
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
![]() |
||||||
Meniny má Aleš
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Nové menu v tatranskej Grand Restaurant - lokálne a kvalitne
Jeseň a zima vo Vysokých Tatrách nás lákajú prejsť sa prírodou a zalyžovať si na zasnežených tatranských svahoch. To, že na čerstvom vzduchu vyhladne oveľa rýchlejšie, ...
Zdieľať


Počas jesene a zimy si v Grand Restaurant prídu na svoje tí, čo obľubujú ľahšie jedlá - napríklad ryby. Pochutnať si tak môžu na pstruhovi či sumčekovi. Pre milovníkov kvalitného mäsa sú pripravené kačacie prsia alebo hovädzie stehno či pečený chrbát z daniela. Ako sladkú bodku Tomáš a jeho tím pripravili domáci čokoládový dezert Giuanduja. Aký pohár vínka zvoliť ku všetkým týmto kulinárskym špecialitám, vám poradí Matúš Hamara, someliér Grand Hotela Kempinski High Tatras. Rád Vám porozpráva príbeh tých najkvalitnejších vín, ktoré sú v hotelovej vínotéke a zároveň Vám z nich dá aj ochutnať.


Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR