Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Radíme

22. marca 2016

Neviete, ako dlho treba variť vajíčka? Tu je pomôcka!



Vajíčka sa dajú pripraviť na rôzne spôsoby. Každý má však iný časový interval potrebný na vyžadovanú konzistenciu.



Zdieľať
Máte radšej vajíčka na mäkko alebo na tvrdo?

 

 

 

Vajíčka sú najobľúbenejšou a najčastejšou voľbou pre naše raňajky. Dajú sa pripraviť na mnoho spôsobov a každý máme radi niečo iné. Nie vždy sa nám ich podarí ale pripraviť správne a podľa predstáv. Tu je malá pomôcka, ktorá vám s tým pomôže.

Vajíčka si vyžadujú dve rôzne teploty, pretože žĺtka aj bielka sú rôzneho zloženia. Bielok vyžaduje teplotu 180 stupňov a žĺtok 170 stupňov. Aj výber jedla rozhoduje, v akej konzistencii je potrebné vajíčka pripraviť. Preto ak potrebujete trošku poradiť, tu je malá pomôcka, pomocou ktorej to už bude pre vás hračka.


   Tlač    Pošli

   

Súvisiace články:


 Toto sú Tajomstvá ľudí s hnedými očami (21. 3. 2016)
 Toto sa deje s vaším telom, ak spíte na ľavej strane (19. 3. 2016)
 Cesnaková šťava ako pomocník proti vypadávaniu vlasov (18. 3. 2016)
 Ako vytvoriť vlastný šampón bez toxických chemikálií (17. 3. 2016)
 Zbavte sa negatívnej energie vďaka kúpeľu v himalájskej soli (17. 3. 2016)
 Tu je dôvod, prečo je dobré si nové oblečenie vždy vyprať (15. 3. 2016)
 Pripravte si zázvorové pivo, ktoré je pre zdravie prospešné (15. 3. 2016)
 5 spôsobov, ako sa zbaviť plesní bez použitia chemikálií (11. 3. 2016)
 5 potravín, ktoré spôsobujú hormonálnu nerovnováhu (10. 3. 2016)



nasledujúci článok >>
13 skvelých využití olivového oleja
<< predchádzajúci článok
V apríli príde do kín nový slovenský žánrový film - road movie Stanko