|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Piatok 22.11.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Cecília
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
MEDUSA GROUP otvorila vlastnú remeselnú pekáreň Crustino
MEDUSA GROUP otvorila vlastnú remeselnú pekáreň Crustino
Zdieľať
MEDUSA GROUP otvorila vlastnú remeselnú pekáreň Crustino Foto: MEDUSA GROUP
Bratislava 13. februára (OTS) - Crustino bude svojimi výrobkami postupne zásobovať všetky reštaurácie skupiny, bude však otvorené aj pre bežných zákazníkov.Crustino sa nachádza na Plynárenskej ulici v Bratislave (BBC 5) a okrem výroby pre celú skupinu tu zákazníci nájdu otvorenú aj prevádzku s predajom denne čerstvých pekárskych a cukrárskych výrobkov, vrátane kaviarenskej ponuky, primárne určenej pre režim „to go“.
MEDUSA GROUP otvorila vlastnú remeselnú pekáreň Crustino Foto: MEDUSA GROUP
„Crustino bude zásobovať všetky prevádzky Medusa Group vrátane eventového cateringu. Jeho výrobky budú denne odborne pečené a vyrábané z prvotriednych surovín na špičkových strojoch,“ hovorí CEO gastroskupiny Peter Štecko.
Výrobu pekárskych a cukrárskych výrobkov budú mať na starosti a garantovať odborníci z fachu. Pekárskym garantom je Martin Marek, ktorý do Crustina prišiel z Yeme. Tvárou cukrárskej výroby a spoluautorkou cukrárskeho portfólia sa stala mladá kreatívna cukrárka Veronika Bušová.
„Mojou úlohou bolo zabezpečiť jedinečné receptúry rešpektujúce tradíciu a remeselný kumšt. Všetky zákusky sú vyrábané na mieru pre Medusa Group a predstavujú mix tradičných a moderných cukrárskych výrobkov,“ prezradila Veronika Bušová.
Výrobný i predajný sortiment Crustina zahŕňa široký sortiment sladkých aj slaných kváskových produktov, tradičné koláče a zážitkové dezerty. Dennú ponuku pre zákazníkov na raňajky či obed budú dopĺňať aj čerstvé krajce domáceho chleba s domácimi pomazánkami, plnené wrapy, šaláty, sendviče.
„Naše výrobky sú výnimočné tradičnou remeselnou výrobou a receptúrami. Nepoužívame predpripravené prísady,“ prezrádza šéf pekárskej výroby Crustina Martin Marek.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR