|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Štvrtok 19.12.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Judita
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
16. júna 2010
Medická záhrada hostila uplynulý víkend gurmánov
2. ročník Bratislava Food Fest poskytol skvelý gurmánsky zážitok viac ako 12 000 návštevníkom, ktorí hodnotili túto oslavu dobrého jedla veľmi pozitívne. Pre veľký ...
Zdieľať
Foto: www.bratislavafoodfest.sk BRATISLAVA 16. júna (WBN/PR) - 2. ročník Bratislava Food Fest poskytol skvelý gurmánsky zážitok viac ako 12 000 návštevníkom, ktorí hodnotili túto oslavu dobrého jedla veľmi pozitívne. Pre veľký úspech súťaže v jedení kilového steaku, ktorý pripravili v argentínskom steakhouse El Gaucho, organizátori vyhlásili druhé kolo súťaže aj v nedeľu. Rekord pána Martina zo soboty – 15 minút – v nedeľu nepadol. V nedeľu sa kilový steak snažilo pokoriť až päť súťažiacich, stihli to za necelú polhodinu.
Na 2.ročníku Bratislava Food Fest sme prekonali minuloročný slovenský rekord o najdlhší rezanec. Šéfkúchár Camouflage restaurant Martin Korbelič a šéfkuchár Flowers restaurant & wine bar Tomáš Opletal vyrobili rezanec s celkovou dĺžkou 39,2 metra a tým vytvorili spolu s ľuďmi, ktorí pomáhali s rezancom, slovenský rekord.
V Life Cooking Aréne varili známi šéfkuchári, ktorých špeciality mohli diváci priamo ochutnávať. Dve víťazky súťaže Pečieme s Teleránom si odniesli vecné ceny a recepty na ich koláče budú publikované v ďalšej knihe markizáckych modarátoriek. Bratislava Food Fest vyvolal veľký záujem médií. V porovnaní s minulým ročníkom reštaurácie ponúkli návštevníkom širšiu ponuku jedál a gurmáni si naozaj prišli na svoje - mali možnosť ochutnať špeciality z 29 reštaurácii nielen z Bratislavy. Reštaurácie boli kvalitne pripravené na nápor gurmánskych návštevníkov a chutných jedál bolo naozaj dostatok. Každý večer vyhrala iná reštaurácia. Diplom s titulom najlepšia reštaurácia dňa dostala v piatok reštaurácia Mision - pikantná mexická kuchyňa, v sobotu návštevníkom najviac chutilo v Troch Studničkách a v nedeľu ocenili Hotel Grand Jasná.
„Musím uznať, že druhý ročník Bratislava Food Festu mal omnoho lepšiu a kvalitnejšiu úroveň než ten prvý. Sme veľmi spokojní aj s množstvom návštevníkov, s kvalitou reštaurácii a tiež miestom konania. Veríme však, ze tretí ročník bude ešte lepší, latku postavíme vyššie a už teraz máme niekoľko vynikajúcich nápadov,“ hovorí organizátor festivalu Radoslav Nackin.
Na 2.ročníku Bratislava Food Fest sme prekonali minuloročný slovenský rekord o najdlhší rezanec. Šéfkúchár Camouflage restaurant Martin Korbelič a šéfkuchár Flowers restaurant & wine bar Tomáš Opletal vyrobili rezanec s celkovou dĺžkou 39,2 metra a tým vytvorili spolu s ľuďmi, ktorí pomáhali s rezancom, slovenský rekord.
V Life Cooking Aréne varili známi šéfkuchári, ktorých špeciality mohli diváci priamo ochutnávať. Dve víťazky súťaže Pečieme s Teleránom si odniesli vecné ceny a recepty na ich koláče budú publikované v ďalšej knihe markizáckych modarátoriek. Bratislava Food Fest vyvolal veľký záujem médií. V porovnaní s minulým ročníkom reštaurácie ponúkli návštevníkom širšiu ponuku jedál a gurmáni si naozaj prišli na svoje - mali možnosť ochutnať špeciality z 29 reštaurácii nielen z Bratislavy. Reštaurácie boli kvalitne pripravené na nápor gurmánskych návštevníkov a chutných jedál bolo naozaj dostatok. Každý večer vyhrala iná reštaurácia. Diplom s titulom najlepšia reštaurácia dňa dostala v piatok reštaurácia Mision - pikantná mexická kuchyňa, v sobotu návštevníkom najviac chutilo v Troch Studničkách a v nedeľu ocenili Hotel Grand Jasná.
„Musím uznať, že druhý ročník Bratislava Food Festu mal omnoho lepšiu a kvalitnejšiu úroveň než ten prvý. Sme veľmi spokojní aj s množstvom návštevníkov, s kvalitou reštaurácii a tiež miestom konania. Veríme však, ze tretí ročník bude ešte lepší, latku postavíme vyššie a už teraz máme niekoľko vynikajúcich nápadov,“ hovorí organizátor festivalu Radoslav Nackin.