![]() |
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
![]() |
||||||
Streda 2.4.2025
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
![]() |
||||||
Meniny má Zita
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
08. apríla 2010
Masa Ogawa – zakladateľ Yamato a recept jeho najobľúbenejšieho jedla “Amami-Keihan”
Tagy: Yamato
Z japonského ostrova Amami, ktorý sa nachádza na juhu Japonska neďaleko ostrova Okinawa, pochádza viacero výborných kulinárskych špecialít.
Zdieľať

- Nalejte 1 l vody do panvice a priveďte do varu
- Do vriacej vody vložte jedno kura a pór. Pridajte soľ a sójovú omáčku a nechajte variť na miernom ohni 30 minút.
- Zatiaľ, čo sa kura varí, urobte z cca 4-6 vajec praženicu, do ktorej pridajte sladké hríby (ktoré ste predtým povarili so sójovou omáčkou a cukrom)
- Uvarte ryžu
- Po 30 minútach kura nakrájajte na menšie kúsky.
- Zmiešajte ryžu, kuracie kúsky, praženicu s hríbami, pridajte nakrájané kyslé uhorky
- Na záver zalejte horúcim kuracím vývarom.
Dobrú chuť!
Vstupenky: www.xl.sk
Tagy: Yamato
Súvisiace články:
