|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Sobota 16.11.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Agnesa
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
25. mája 2012
Kuchársky súboj Buttona s Grosjeanom sa skončil patom
Kuchársky súboj pilotov formuly 1 Jensona Buttona a Romaina Grosjeana pred víkendovou Veľkou cenou Monaka sa skončil remízou. Obaja piloti si v rámci promo akcie pred pretekmi v uličkách ...
Zdieľať
MONTE CARLO 25. mája (WEBNOVINY) - Kuchársky súboj pilotov formuly 1 Jensona Buttona a Romaina Grosjeana pred víkendovou Veľkou cenou Monaka sa skončil remízou.
Obaja piloti si v rámci promo akcie pred pretekmi v uličkách kniežactva nasadili štýlové čierne kuchárske čiapky, chopili sa varešiek a postavili sa k panviciam a hrncom. Jazdci pripravovali jedlo typické pre ich národné kuchyne.
Brit Button zvládol v priebehu 20 minút pfeffersteak so zemiakmi, Francúz Grosjean servíroval tuniakový steak s cuketou a mušle. Porota pod vedením riaditeľa motošportu Pirelli Paula Hemberyho zložená predovšetkým z novinárov bola zhovievavá: keďže si všetci pochutnali, nemal tento súboj víťaza.
V motorhome Pirelli sa počas veľkých cien pravidelne varia rizoto, cestoviny či jedlá inšpirované najmä talianskou kuchyňou okorenené špecialitami z celého sveta. S kolotočom F1 cestujú predovšetkým talianski kuchári. Šéf kuchyne Pirelli Fabrizio Tanfani zostavil kuchársku knihu "Míle a jedlá", v ktorej sú recepty používané na prípravu jedál počas pretekov F1.
Denne sa v motorhome Pirelli naservíruje 180 jedál, čo je ročne 21 600 porcií. Počas jednej veľkej ceny spotrebujú v stánku dodávateľa pneumatík 90 kg mäsa a 50 kg cestovín, denne sa zje 50 bagiet a vypije sa 1500 pollitrových fliaš vody.
Agentúru SITA informovali z mediálneho servisu Pirelli Tyre.
Obaja piloti si v rámci promo akcie pred pretekmi v uličkách kniežactva nasadili štýlové čierne kuchárske čiapky, chopili sa varešiek a postavili sa k panviciam a hrncom. Jazdci pripravovali jedlo typické pre ich národné kuchyne.
Brit Button zvládol v priebehu 20 minút pfeffersteak so zemiakmi, Francúz Grosjean servíroval tuniakový steak s cuketou a mušle. Porota pod vedením riaditeľa motošportu Pirelli Paula Hemberyho zložená predovšetkým z novinárov bola zhovievavá: keďže si všetci pochutnali, nemal tento súboj víťaza.
V motorhome Pirelli sa počas veľkých cien pravidelne varia rizoto, cestoviny či jedlá inšpirované najmä talianskou kuchyňou okorenené špecialitami z celého sveta. S kolotočom F1 cestujú predovšetkým talianski kuchári. Šéf kuchyne Pirelli Fabrizio Tanfani zostavil kuchársku knihu "Míle a jedlá", v ktorej sú recepty používané na prípravu jedál počas pretekov F1.
Denne sa v motorhome Pirelli naservíruje 180 jedál, čo je ročne 21 600 porcií. Počas jednej veľkej ceny spotrebujú v stánku dodávateľa pneumatík 90 kg mäsa a 50 kg cestovín, denne sa zje 50 bagiet a vypije sa 1500 pollitrových fliaš vody.
Agentúru SITA informovali z mediálneho servisu Pirelli Tyre.