![]() |
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
![]() |
||||||
Sobota 22.2.2025
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
![]() |
||||||
Meniny má Etela
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Na návštevníkov takmer dvesto pohostinstiev a reštaurácií, ktorí čapujú pivá z ponuky Pivovarov Topvar, čaká od mája príjemné prekvapenie. Čo mesiac, to iný špeciál, aj tak by sa dala opísať nová iniciatíva Voľba sládkov na podporu pivnej kultúry na Slovensku. „V minulom roku sa nám podarilo opätovne oživiť záujem o čapované pivo. Ľudia sa opäť začínajú viac zaujímať o zážitok, aký im ponúkne čerstvo načapované pivo a keď si ho vychutnávajú spoločne s priateľmi,“ opisuje vývoj záujmu Branislav Kubiš, národný kanálový manažér pre On Trade z Pivovarov Topvar.

Starostlivosť o zákazníka a pivnú kultúru dokáže zvýšiť tržby prevádzok
Skúsenosti ukazujú, aké sú cesty na oživenie slovenského pivného trhu a zvyšovanie kvalitu pivnej kultúry, ktorá má u nás stáročnú históriu. Kvalitu piva, ktoré opúšťa brány pivovarov, garantuje tím sládkov. Na to, aby si ho pivári mohli vychutnať v čo najvyššej kvalite, spolupracujú Pivovary Topvar s majiteľmi, prevádzkovateľmi a výčapníkmi v oblasti servisu a rozvoja služieb. To zahŕňa zaistenie 100-percentných podmienok pre skladovanie piva, jeho čapovanie, starostlivosť o výčapné zariadenia a správne podávanie. „Ročne preškolíme zamestnancov takmer tisíc prevádzok prostredníctvom programu Cech pivných majstrov a v školiacom module Cervesario pivná akadémia sa staráme aj nové posily, študentov záverečných ročníkov vybraných stredných škôl. Rozvíjame nové koncepty pohostinstiev a reštaurácií, pomáhame pri návrhoch úprav a vylepšení interiéru, dokážeme ponúknuť nápady na atraktívne jedlá na jedálnom lístku, ktoré sa krásne párujú s pivom,“ vysvetľuje Branislav Kubiš a dodáva: „Pivovary Topvar priniesli pred pár rokmi do slovenských podnikov tankovú technológiu a dokážeme ju pripraviť na mieru podľa potrieb zákazníkov, dokonca tak, že v súčasnosti sa na trhu nenájdu dve rovnaké. Dopad nášho úsilia sme videli už v minulom roku. Podarilo sa nám naštartovať oživenie záujmu o čapované pivo a verím, že Voľba sládkov vnesie do neho ďalší nový vietor.“
Skúsenosti potvrdzujú, že konzumenti ocenia, ak v pohostinstvách a reštauráciách nájdu aj nový zážitok. Ak tieto navyše dokážu ponúknuť kvalitné služby a starostlivosť, ich tržby sa môžu zdvihnúť až o 10 % a zákazník sa do nich rád opakovane vracia. Počas nasledujúcich dvanástich mesiacov budú mať ďalší dôvod naviac - vďaka ponuke špeciálov z programu Voľba sládkov. Viac informácií na www.pivovarytopvar.sk.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR