|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Štvrtok 21.11.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Elvíra
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
Hubert J.E. obhájila certifikát bezpečnosti a kvality výroby
Spoločnosť Hubert J.E., slovenský výrobca šumivých a tichých vín a brandy, úspešne prešla auditmi výroby podľa noriem IFS, BRS, ISO a obhájila tak certifikáty bezpečnosti a kvality výroby, ktoré ...
Zdieľať
BRATISLAVA 5. augusta (WBN/PR) - Spoločnosť Hubert J.E., slovenský výrobca šumivých a tichých vín a brandy, úspešne prešla auditmi výroby podľa noriem IFS, BRS, ISO a obhájila tak certifikáty bezpečnosti a kvality výroby, ktoré sú platné pre kategóriu výrobkov „Návrh a výroba šumivých vín, miešaných alkoholických nápojov, liehovín a nealkoholických nápojov; fľašovanie tichých vín“.
Normy International Food Standard (IFS) a BRC Global Standard Food sú uznané prísnym preverovacím postupom neziskovej organizácie Global Food Safety Initiative a predstavujú v súčasnosti najprísnejšie kritériá týkajúce sa bezpečnosti a kvality potravín.
Audit International Food Standard (IFS) Version 6 sa sústreďuje na to, či výrobca, ktorý produkuje alebo balí potravinárske výrobky, spĺňa všetky náročné kritériá pravidiel IFS. Hubert aj v tohtoročnej recertifikácii obhájil vyšší stupeň. V roku 2006 bola spoločnosť vôbec prvým výrobcom sektov a tichých vín na Slovensku, ktorý certifikát IFS získal.
Certifikát Medzinárodných štandardov pre bezpečnosť potravín BRC Global Standard Food rovnako preveruje kvalitu a bezpečnosť výrobkov. Audit sa sústreďuje na plnenie požiadaviek nielen platnej legislatívy ale aj prianí zákazníkov a vlastných špecifikácií spoločnosti.
Tretím z certifikátov, ktoré Hubert získal, je EN ISO 22 000: 2005. Táto medzinárodná norma vymedzuje požiadavky na Systém manažérstva bezpečnosti potravín, ktorý má zaistiť kvalitu a nezávadnosť surovín i výrobkov v celom potravinárskom reťazci až po bod konzumácie. Kontrola preveruje okrem iného aj interaktívnu komunikáciu, manažérstvo systémov, programy podpory či zásady HACCP.
Normy International Food Standard (IFS) a BRC Global Standard Food sú uznané prísnym preverovacím postupom neziskovej organizácie Global Food Safety Initiative a predstavujú v súčasnosti najprísnejšie kritériá týkajúce sa bezpečnosti a kvality potravín.
Audit International Food Standard (IFS) Version 6 sa sústreďuje na to, či výrobca, ktorý produkuje alebo balí potravinárske výrobky, spĺňa všetky náročné kritériá pravidiel IFS. Hubert aj v tohtoročnej recertifikácii obhájil vyšší stupeň. V roku 2006 bola spoločnosť vôbec prvým výrobcom sektov a tichých vín na Slovensku, ktorý certifikát IFS získal.
Certifikát Medzinárodných štandardov pre bezpečnosť potravín BRC Global Standard Food rovnako preveruje kvalitu a bezpečnosť výrobkov. Audit sa sústreďuje na plnenie požiadaviek nielen platnej legislatívy ale aj prianí zákazníkov a vlastných špecifikácií spoločnosti.
Tretím z certifikátov, ktoré Hubert získal, je EN ISO 22 000: 2005. Táto medzinárodná norma vymedzuje požiadavky na Systém manažérstva bezpečnosti potravín, ktorý má zaistiť kvalitu a nezávadnosť surovín i výrobkov v celom potravinárskom reťazci až po bod konzumácie. Kontrola preveruje okrem iného aj interaktívnu komunikáciu, manažérstvo systémov, programy podpory či zásady HACCP.