|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Pondelok 23.12.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Nadežda
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
Grand Hotel Kempinski je opäť najlepším hotelom podľa TREND Top 2017
Grand Hotel Kempinski High Tatras sa aj tento rok stal najlepším hotelom na Slovensku. V hodnotení TREND Top 2017 dosiahol 18,5 bodu z 20 možných. Na tretej priečke sa ...
Zdieľať
Foto: Grand Hotel Kempinski High Tatras
Bratislava 22. marca (OTS) - Grand Hotel Kempinski High Tatras sa aj tento rok stal najlepším hotelom na Slovensku. V hodnotení TREND Top 2017 dosiahol 18,5 bodu z 20 možných. Na tretej priečke sa umiestnil Grand Hotel River Park, a Luxury Collection Hotel, Bratislava. „Náš hotel získal počas 8 rokov od jeho otvorenia viacero odborných ocenení. Medzi tie najprestížnejšie na Slovensku určite patrí Top Trend. Najväčším ocenením našej práce sú však spokojní hostia, ktorí k sa k nám radi vracajú,” komentuje výsledky generálna manažérka Grand Hotela Kempinski High Tatras Kathrin Noll. Tohtoročné víťazstvo v rebríčku Top Trend 2017 je podľa nej zároveň ohodnotením kvality poskytovaných služieb a tiež snahy o bezchybný servis zo strany personálu. O gurmánske zážitky sa v hotelovej Grand Restaurant stará šéfkuchár Tomáš Tejbus, ktorý sa aj tento rok umiestnil medzi dvadsiatimi najlepšími šéfkuchármi na Slovensku. Rovnako sa medzi najlepšími desiatimi ocenenými someliérmi umiestnil aj Matúš Hamara, someliér tatranského Grand Hotela Kempinski High Tatras.
V hodnotení TREND Top 2017 bol opäť úspešný aj Grand Hotel River Park, ktorý sa umiestnil na tretej priečke top hotelov v SR a jasne dominoval medzi bratislavskými hotelmi. Na prvom mieste medzi reštauráciami sa umiestnila hotelová reštaurácia. Od 1.februára nastala na pozícii šéfkuchára zmena a reštauráciu vedie Jaroslav Žídek.
TREND v bodovaní urobil pred dvomi rokmi podstatnú zmenu a bodovanie sa zjednodušilo. Namiesto 200 bodovej stupnice sa začala používať 20 bodová, ktorú používa napríklad druhý najznámejší bedeker na svete, francúzsky Gault Millau. Kritériá sa nezmenili, naďalej sa kladie pri reštauráciách dôraz na kvalitu jedla, servisu, prostredia a tiež na pomer kvality a ceny. Pri hoteloch na servis, vybavenie a tiež na pomer kvality a ceny.
V hodnotení TREND Top 2017 sa kladie pri reštauráciách dôraz na kvalitu jedla, servisu, prostredia a tiež na pomer kvality a ceny. Pri hoteloch na servis, vybavenie a tiež na pomer kvality a cien. Hotely a reštaurácie navštevovali hodnotitelia TREND-u od júna 2016 do marca 2017, a tak ako po minulé roky sa hodnotilo formou mystery shoppingu, teda anonymných návštev. Celkom bolo v 15. ročníku ohodnotených vyše 200 reštaurácií a hotelov.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR