![]() |
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
![]() |
||||||
Utorok 4.3.2025
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
![]() |
||||||
Meniny má Kazimír
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Farby, vône a chute jesene na tanieri – to sú gurmánske piatky
Igor Čehy, šéfkuchár River Bank Restaurant
Zdieľať

Ako prvý na vás čaká kačací rillettes podávaný so sorbetom z karamelizovanej šalotky. Skvelo zahreje silný kačací vývar obohatený pošírovanou kačacou foie gras. A kto si vie predstaviť jeseň bez pečenej husi a lokší? Polovica husi vhodná pre dve osoby aj s viedenským knedlíkom, sladkou kapustou na voňavom badiáne a pomarančovo-šalviovou omáčkou prekvapí aj toho najnáročnejšieho labužníka.

Pomyselnou sladkou čerešničkou na torte budú vlažné glazované sezónne slivky parfumované zeleným korením a mascarpone sabayon. Samozrejmosťou je za každým chodom "pohladenie" pohárom výnimočného vína priamo od someliérky Kristíny Kováčikovej, ktorá vám o každom poklade z hrozna rozpovie jeho príbeh...
Aj vy ste práve naprázdno preglgli a zbiehajú sa vám slinky? Tak zamierte rovno do reštaurácie na nábreží Dunaja - do Riverbank.
Viac informácií nájdete na:
http://www.riverbank.sk/sk/events
(Cena za osobu 59 eur, vína sú zahrnuté v cene)
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR