![]() |
19. augusta 2009
„Zo širokého výberu pív v Prešporskej pivotéke si môže každý zvoliť také, ktoré sa hodí k podávanému jedlu alebo na určitú príležitosť. Je možné vyberať od klasických ležiakov, silných kláštorných alebo osviežujúcich pšeničných pív, až po jemné a lahodné pivá s chuťou ovocia, ktoré preferujú hlavne dámy. Samozrejme s výberom vždy radi pomôžeme,“ približuje Mgr.
Chutné variácie s pivom:
Kuracie mäso
Kuracie mäso vhodne doplní Lindemans Faro, ktoré svojou sviežou sladkokyslou chuťou doplní jeho ľahkosť. Rovnako nesklame Cantillon Gueuze - suché a farbisté pivo spontánne kvasené divokými kvasinkami. Tento klasický gueuze má komplexný korenistý charakter pripomínajúci šampanské.