|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Piatok 22.11.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Cecília
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
04. marca 2009
CACAOTICA: Tak chutí prava pralinka...
Máte chuť na naozajstnú lahodnú čokoládu? Máte predstavu, akú príchuť by Váš čokoládový bonbón mal mať? Viete, čím by ste potešili svojho zákazníka, urobili radosť svojim blízkym či sebe? Sme ...
Zdieľať
BRATISLAVA 4. marca (WN/PR) - Máte chuť na naozajstnú lahodnú čokoládu? Máte predstavu, akú príchuť by Váš čokoládový bonbón mal mať? Viete, čím by ste potešili svojho zákazníka, urobili radosť svojim blízkym či sebe? Sme firma so skúsenosťami so zahraničným obchodom od 1992. Čokoládovú výrobu máme od 1996, robíme sušené ovocie a orechy v rôznych čokoládach a cukrárskych polevách.
V tomto roku sme spustili výrobu ručne vyrábaných čokoládových bonbónov a praliniek z vysoko kvalitných belgických čokolád od jedného z najväčších svetových výrobcov čokolád - belgickej firmy CALLEBAUT, ktoré majú vysoký obsah kakaových súčastí a kakaového masla (mliečne čokolády majú 28% a 33% kakaových súčastí, horké 60% a 70,4%). Plníme ich čerstvými plnkami, ktoré si podľa potreby vyrábame sami. Hlavný rozdiel medzi našimi a priemyselne vyrábanými bonbónmi tak spočíva nielen v prvotriednej čokoláde, ale aj v zložení náplní. Našim princípom je - žiadne farbivá, arómy, rastlinné tuky alebo sušené mlieko. Ak je naša pralinka čučoriedková, verte že je to čučoriedkami. Ako tuk používame čerstvé maslo, do plniek dávame 33%-nú šľahačku. Miesto priemyselne vyrábaného vanilkového cukru používame rozdrvené vanilkové struky zmiešané s cukrom. Používame med a v alkoholových plnkách je 70%-ný jamajský rum, ktorý má s naším tuzemákom spoločný len názov, inak je to liehovina nedosiahnuteľnej kvality. Kombináciou týchto prirodzených surovín sa dosahuje výnimočná chuť našich výrobkov. Čokoládové bonbóny a pralinky vyrábame len na objednávku, lebo majú obmedzenú trvanlivosť - je maximálne 6 týždňov.
V prípade záujmu o naše výrobky kontaktujte prosím:
CACAOTICA, s.r.o.
Šenkvická 1
902 01 Pezinok
Tel: 033/6407 254,255
Fax: 033/6407 256
peter@cacaotica.sk
www.cacaotica.sk
V tomto roku sme spustili výrobu ručne vyrábaných čokoládových bonbónov a praliniek z vysoko kvalitných belgických čokolád od jedného z najväčších svetových výrobcov čokolád - belgickej firmy CALLEBAUT, ktoré majú vysoký obsah kakaových súčastí a kakaového masla (mliečne čokolády majú 28% a 33% kakaových súčastí, horké 60% a 70,4%). Plníme ich čerstvými plnkami, ktoré si podľa potreby vyrábame sami. Hlavný rozdiel medzi našimi a priemyselne vyrábanými bonbónmi tak spočíva nielen v prvotriednej čokoláde, ale aj v zložení náplní. Našim princípom je - žiadne farbivá, arómy, rastlinné tuky alebo sušené mlieko. Ak je naša pralinka čučoriedková, verte že je to čučoriedkami. Ako tuk používame čerstvé maslo, do plniek dávame 33%-nú šľahačku. Miesto priemyselne vyrábaného vanilkového cukru používame rozdrvené vanilkové struky zmiešané s cukrom. Používame med a v alkoholových plnkách je 70%-ný jamajský rum, ktorý má s naším tuzemákom spoločný len názov, inak je to liehovina nedosiahnuteľnej kvality. Kombináciou týchto prirodzených surovín sa dosahuje výnimočná chuť našich výrobkov. Čokoládové bonbóny a pralinky vyrábame len na objednávku, lebo majú obmedzenú trvanlivosť - je maximálne 6 týždňov.
V prípade záujmu o naše výrobky kontaktujte prosím:
CACAOTICA, s.r.o.
Šenkvická 1
902 01 Pezinok
Tel: 033/6407 254,255
Fax: 033/6407 256
peter@cacaotica.sk
www.cacaotica.sk