|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Streda 18.12.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Sláva, Slávka
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
19. októbra 2012
Bratislava sa stala mestom tekvíc, vyrežte si svoju tekvicu
Vo štvrtok sa v Bratislave začali Tekvicové dni. Prezentácia rôznych chutí a vôní jesenných jedál, najmä špecialít z tekvice, je ďalšou časťou celobratislavského Culinary Season. ...
Zdieľať
BRATISLAVA 19. októbra (WEBNOVINY) - Vo štvrtok sa v Bratislave začali Tekvicové dni.
Prezentácia rôznych chutí a vôní jesenných jedál, najmä špecialít z tekvice, je ďalšou časťou celobratislavského Culinary Season. Agentúru SITA o podujatí informoval hovorca primátora Ľubomír Andrassy.
Tekvicové dni potrvajú tri dni, skončia sa v sobotu 20. októbra. Okrem ochutnávania špecialít jesennej kuchyne sa v centre Starého Mesta na Primaciálnom námestí budú môcť Bratislavčania i návštevníci priučiť aj kulinárskym tajomstvám profesionálnych kuchárov.
Otvorenie Tekvicových dní sa uskutočnilo za účasti Michala Rabinu, svetovo uznávaného rakúskeho šéfkuchára známeho aj z obrazoviek slovenských televízií. Príprava jedál bude každý deň od 10:00 do 22:00.
Zaujímavosťou októbrového kulinárskeho programu je súťaž pre najmenších Bratislavčanov vo vyrezávaní tekvíc, ktorá sa začne v sobotu popoludní o 16:00.
V septembri si už Bratislavčania a návštevníci mohli vychutnať bavorskú kuchyňu.
Prezentácia rôznych chutí a vôní jesenných jedál, najmä špecialít z tekvice, je ďalšou časťou celobratislavského Culinary Season. Agentúru SITA o podujatí informoval hovorca primátora Ľubomír Andrassy.
Tekvicové dni potrvajú tri dni, skončia sa v sobotu 20. októbra. Okrem ochutnávania špecialít jesennej kuchyne sa v centre Starého Mesta na Primaciálnom námestí budú môcť Bratislavčania i návštevníci priučiť aj kulinárskym tajomstvám profesionálnych kuchárov.
Otvorenie Tekvicových dní sa uskutočnilo za účasti Michala Rabinu, svetovo uznávaného rakúskeho šéfkuchára známeho aj z obrazoviek slovenských televízií. Príprava jedál bude každý deň od 10:00 do 22:00.
Zaujímavosťou októbrového kulinárskeho programu je súťaž pre najmenších Bratislavčanov vo vyrezávaní tekvíc, ktorá sa začne v sobotu popoludní o 16:00.
V septembri si už Bratislavčania a návštevníci mohli vychutnať bavorskú kuchyňu.