|
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
Nedeľa 22.12.2024
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
Meniny má Adela
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
Úvodná strana | Včera Archív správ Nastavenia |
|
Kontakt | Inzercia |
|
Denník - Správy |
|
|
Prílohy |
|
|
Pridajte sa |
|
Ste na Facebooku? Ste na Twitteri? Pridajte sa. |
|
|
|
Mobilná verzia |
ESTA USA |
03. novembra 2006
Bičan by od svokry zjedol aj klince s hrdzou
Vo štvrtok večer otvoril Andrej Bičan novú reštauráciu svojho kuchárskeho kolegu Vincenza Mieleho
Zdieľať
Reštauráciu pokrstil moderátor "chutnej" relácie šľahačkou, ktorou postriekali aj prítomných hostí. "Stali sa tak aktívnou súčasťou krstu," povedal pre agentúru SITA Bičan. Pôvodne sa hovorilo, že by mal vlastniť reštauráciu práve on, ale ako sám priznal, táto práca by ho nebavila a navyše je veľmi náročná na čas. "Je to práca na plný úväzok," dodal. Čo sa jedla týka, strávi v reštaurácii viac času ako doma. Osobne má však radšej domácu kuchyňu, kde šéfuje jeho svokra. Má veľmi rád jedlá, ktoré pripraví a sám sa do varenia nepúšťa. "Vždy zjem, čo ona navarí, aj keby to boli klince s hrdzou," vyzdvihuje svokrine kuchárske schopnosti. V detstve nemal rád kôprovú omáčku a kakao. Podľa neho ľudia až v dospelosti degustujú a objavujú nové chute. Posúva ich to ďalej a jedlo sa stáva umeleckým zážitkom.
Budúci víkend sa ujme kuchárskej varechy aj sám Bičan. Čaká ho totiž zabíjačka. Jeho úlohou bude variť zabíjačkovú kašu vo veľkom kotle. I keď zabíjačkové produkty ako huspenina, tlačenka a krvavničky nenávidí, veľmi sa teší na kašu, ktorú si sám navarí. Taktiež má rád klobásky a hurky.
(SITA)