![]() |
Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
![]() |
||||||
Pondelok 24.2.2025
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
![]() |
||||||
Meniny má Matej
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
19. mája 2011
Ako sa kontroluje trvanlivosť potravín?
Kontrola trvanlivosti je skúškou či daná potravina vydrží v určitých skladovacích podmienkach vopred určenú dobu. V prípade, že sú na tovare pozorovateľné kvalitatívne ...
Zdieľať

Kontrola tovaru nie je v distribučnom centre stopercentná
Tovar, ktorý prichádza od dodávateľov, podlieha kontrole kvality, prejde ňou len určitá vzorka. „Vykonávajú ju kvalitári na to školení. Kontrola sa uskutočňuje námatkovo, nevykonáva sa teda stopercentne,“ vysvetlil Petra. V minulosti to bolo inak. „Spôsob kontroly bol zmenený preto, aby sme nerobili kontrolu za dodávateľa a časovo a fyzicky to bolo veľmi namáhavé,“ dodal.